Artikler

 Sandhedsseminar 2012 – et nyt forum for de sjældent fortalte historier.

Søndag d 9. september 2012 afholdes det første Sandhedsseminar i Concordia Venue på Nørrebro. Sandhedsseminar er et helt nyt initiativ, der søger at belyse nogle af store spørgsmål i livet: Hvor kommer vi fra? Hvad er meningen med livet? Er det, vi ser i mediebilledet, egentlig sandt? Hvad er historier og hvad er fakta – og hvordan lærer vi at skelne? Og hvordan skaber vi en demokratisk platform og hvordan kommunikerer vi egentlig med hinanden på informationsmotorvejen?

Læs mere: Artikler

TV2 sammenkæder yogaskole med terrororganisationer ved hjælp af 'subliminals'

I programmet Danmark ifølge Bubber 'Sekten - del 2' benyttes såkaldte 'subliminals' til at farve et bestemt billede af organisationen Natha. Den vakte seer af Danmark ifølge Bubber må spørge sig selv, hvorfor at der i programmet 'Sekten - del 2' indgår en sekvens på 1,5 sekund, hvor 16 billeder af logoer fra en række organisationer flasher over skærmen. Den såkaldte 'flicker rate' er så høj at at billederne successivt maskerer hinanden og skaber en effekt, der kaldes for subliminal, dvs at billederne kun registreres af underbevidstheden.

Logoerne er ikke synlige for det blotte øje når programmet spilles i normalt tempo. Men spilles programmet billede for billede genkendes logoerne som tilhørende blandt andre The Order of the Jarls of Baelder (Ny Nazisme), Hizbut Tahrir, Al Qaeda, English Defence leage, Hamas, Ku Klux Klan, Hells Angels, Rote Arme Fraktion, Scientology, Taliban, Bandidos, Theosofic Society, og til sidst ”underground” (amerikansk ekstremistisk og voldelig gruppe).

Billedsekvensen er en såkaldt subliminal, der kun registreres af underbevidstheden og som køres, mens en person i programmet bemærker, at hvis 'man kan støtte Natha, så kan man støtte alt'. Dette er indenfor medievidenskaben kendt som mind control. Et forsøg fra producentens side på at skabe stærke negative følelser i seeren for noget, gennem association til noget helt andet, som seeren allerede nærer stærke negative følelser, frygt eller aversion for.

Havde Bubber åbenlyst associeret Natha med ovenstående organisationer ville han formentlig have mistet de fleste af seernes sympati. Men ved at skabe et underbevidst og følelsesmæssig anker giver han ikke seerne mulighed for selv at vælge. Dette er ikke dokumentar eller at undersøge med et åbent sind, men manipulation og afslører hele programmets hensigt.

Såfremt disse oplysninger har vakt din interesse, så lad os tales nærmere ved angående en eventuel artikel eller debatoplæg.

Spørgsmålet er meget simpelt: Hvorfor vælger TV2 og producenten Eyeworks at bruge subliminals i et program som Danmark ifølge Bubber?

Hvad er hensigten og baggrunden for dette?

Hvad ønsker de at formidle med denne manipulerende tekniske klipning?

Læs her artikel og interview på www.journalisten.dk

24. MAJ 2013, 19.30 - 22.00, Sandhedsseminar præsenterer: Sirius

Sirius plakat2

SIRIUS:

DANMARKS PREMIERE

24. maj 2013, 19.30 - 22.00

NY DOKUMENTARFILM

MED DR. STEPHEN GREER

  i Concordia Venue

Introduktion før filmen og Q&A efter filmen direkte fra filmfestivalen i Cannes

med producer J.D. Seraphine fra Never Ending Light Productions

"Inspired by the work of Dr. Steven Greer, directed by Emmy Award winning Amardeep Kaleka and

funded by the highest documentary crowd-funding in history, 'Sirius' introduces a DNA sequenced humanoid of unknown classification to the world and sheds definitive light on the scientific reality of UFO's, ET's, and Advanced Alternative Energy Technology."

 Entré: 50 kr (i indgangen - dørene åbner kl. 19.00)

Adresse: Concordia Venue, Nordre Fasanvej 230, 2200 N.

 

NEWSLETTER

Twitter